Frågor & Svar

Frakt & Leverans

Ingår inbärning vid leverans?

Inbärning ingår ej. Det finns att lägga till. 

Vänligen ta hänsyn till att våra produkter kommer på träpallar som kan vara upp till 3 meter långa. Vi tar tyvärr inte tillbaka dessa vid leverans.

Tar ni hand om emballaget?

Återtag av emballage ingår ej. Tänk på att alla våra dörrar levereras på långpallar för att skydda dörrarna så mycket som möjligt mot transportskador.

 

Hjälp med montering?

Vi hjälper tyvärr inte till med montering av stommar och luckor.

Däremot erbjuder vi hjälp med både montering samt uppmätning av bänkskiva. Priset på detta kan variera beroende på vad för typ av bänkskiva det är som beställs, hur stor den är samt vart skivan skall levereras. Kontakta oss för prisuppgifter.

Kan jag få ROT-avdrag på luckorna?

Tyvärr kan man inte göra rot-avdrag på våra luckor. Det är endast arbete som utförs i hemmet som det är avdragsgiltigt på.

Hur lång är leveranstiden?

Vi uppskattar vår leveranstid just nu till ca 6-7 arbetsveckor. Leveranstiden gäller från erlagd betalning och genomgången order.

Vi kan tyvärr aldrig ange exakta leveransdatum då alla våra produkter tillverkas efter beställning. Exakt leveransdatum bestäms efter avisering från speditören.

Vart skickas varan?

Den skickas till angiven leveransadress. Fraktbolaget kommer att avisera vilken dag samt tid de kommer för att leverera. Leverans sker endast till port, tomtgräns eller så långt som chauffören kan dra sin pallyft. Inbärning och montering ingår ej. Är leveransadressen på en ö eller vägen svårframkomlig för vår lastbil kan en extra fraktavgift tillkomma.

Vad kostar leveransen?

Det beror på hur stora och hur många luckor ni beställer.
Våra luckor levereras vanligtvis på en långpall och generellt ligger frakten på ca 8% av beställningsvärdet. Vi har en lägsta frakt på 590kr.